Get Adobe Flash player

Навігація

Пошук

Віртуальний 3D-тур

Учнівський квиток

Форма входу

Статистика

Перегляди статей
2842288

Закон України "Про освіту"

Qr-код

Нова Українська Школа

МАН

Київська Мала академія наук учнівської молоді - #КМАН_SMART_COMMUNITY_2020  Київська Мала академія наук учнівської молоді з нагоди 10-річчя оголошує  про створення об'єднання найрозумніших пошуковців столиці! Цей рік був  досить насиченим, іноді не простим,

Оголошення:


Шановні батьки та майбутні учні!
    Адміністрація гімназії №48 Шевченківського району м. Києва запрошує на навчання до 1-х, 5-х та 10-х класів на 2024/2025 навчальний рік.
   Вибір школи – це серйозне рішення, тому ми хочемо звернути вашу увагу на деякі переваги навчання у нашій гімназії:
  • - сприятливе навчальне середовище: у гімназії створені умови для розкриття потенціалу кожної дитини;
  • - комфорт і безпека: надійні укриття дозволяють досвідченим учителям продовжувати уроки у спеціально обладнаних та підключених до Інтернету приміщеннях.
Чекаємо на вас щопонеділка з 15:00 до 17:00
за адресою м. Київ, вул. Прорізна, 14.
   Під час спілкування з адміністрацією гімназії ви отримаєте детальну інформацію про функціонування нашого закладу.
   Також ви можете зв'язатися з нами за телефоном: +38(044) 278 69 23
 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Запрошуємо батьків та майбутніх учнів долучитися до нашої
дружньої шкільної спільноти!
 
 

Традиційний День цивільного захисту.

Відповідно до наказу Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації №66 від 17. 04. 2024 р. в гімназії № 48 26 квітня  2024 року був проведений День цивільного захисту.
Протягом дня учні гімназії опановували практичні навички для захисту свого здоров’я та життя у надзвичайних ситуаціях, відпрацювали на практиці здатність чітко та злагоджено працювати в команді та діяти в різних ситуаціях. Відбулися  заняття з правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, з мінної безпеки,  інтерактивні та практичні заняття дали змогу всім гімназистам закріпити знання з надання першої домедичної допомоги, що є надзвичайно важливим в умовах воєнного часу. Практичний психолог дала поради, як зберегти спокій у стресових ситуаціях та допомогти іншим. Сподіваємось, що опрацьовані учнями знання та навички врятують чиєсь життя у складний момент.